СТАТИИ

ТРАНЗИТЕН МАРС В БЛИЗНАЦИ

На 21-ви юли, Марс започва пътуване през съзвездие Близнаци, което ще продължи до 5-и септември.

Марс е планетата носител на енергия, заряд и сили. Тя ни дава кураж, вдъхновява ни, мотивира ни и ни задвижва към цел, проект, идея или предизвикателство. Тя е сърцето на живота и душата на енергията.

Знак Близнаци е приютил в своите компетенции всички сфери и форми на комуникация и общуване. Той е връзката ни един с друг, начина ни на мислене, усвояването на информация, пътуванията и разбирателство.

Време е за повече движение, комуникации, общуване, любопитство, търсене и свързване. Може да бъдете въвлечени в повече дейности и да разпилеете силите си. Опитайте се да бъдете последователни в решенията си и да отхвърляте занимания, които не са по силите ви. Пазете се от подвеждаща информация, спекулации и измами.

Очаквайте до 5-и септември, развитие в преговорите, търсене на диалог, нови идеи за личностно развитие, запознанства и търсене на нови съмишленици.

Периодът е подходящ за събиране на информация, трупане на нови знания, разгръщане на идеи, анализиране и канализиране на информация. Правилата в дома на Близнака ще изискат от нас да отворим вратата на дома си и да излезем навън. В компанията на всеки нов ден ще ни се иска повече да бъдем сред приятели. Ще имаме желание да чуем, да разберем и да научим нещо ново и различно за гледната ни точка. Ще търсим повече активност, излизане сред природата, комуникации, запознанства и свежест в дните си.

Между 4-ти и 26-и август, Меркурий е ретрограден. Избягвайте периода за подписване на важни договори, започване на бизнес, големи покупки и рискови пътувания.

На 20-и, 21-ви и 22-ри юли, бъдете наблюдателни към случващото. Ще срещате неочаквано стари познати, ще получавате интересни предложения, ще ви хрумнат странни на пръв поглед идеи, ще имате желание за промяна и развитие. Каквото и да ви се случва, то не е случайно и идва в живота ви за да ви даде нов път, посока и движение. Бъдете будни към събитията и избирайте мъдро. Ако ви се налага в тези дни да пътувате, бъдете внимателни на пътя.

Между 3-ти и 15-и август, очаквайте напредък в бизнес план и събуждане на резултати от стари разговори, сделки и проекти. Времето е прекрасно да събирате реколтата от започнати преговори и запознанства.

Напредък в делата и отношенията могат да очакват всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Тях ги очаква щастлив и градивен период.

Телците и Раците ще се радват на известно спокойствие и лекота. Те могат да продължат заниманията си, без излишна тревога и безпокойство.

Скорпионите и Козирозите е възможно да се чувстват объркани и притеснени. Тях съветвам да следват плановете си и да се доверят на времето. То ще им даде много отговори, за които няма нужда предварително да се тревожат.

Най-сложен ще е периодът за всички Деви, Стрелци и Риби. Те могат да очакват неочаквано затворени врати, не отговорени повиквания и провалени планове. Този период ще ви даде отговори, които отдавна чакат да получат място в живота ви. Време е да приемете случващото се, като възможност за нещо по-добро и значимо в живота ви.     

Във всички големи книжарници можете да намерите моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите информация за мисията на вашата зодия, кармичния ресурс на Луната ви и информация за всички фази на Луната. Като ежедневен наръчник и пътуване към себе си, книгата ви обещава незабравимо и полезно преживяване.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Желая на всички уютен период.

Бъдете здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *