СТАТИИ

ДА ПОГОВОРИМ ЗА ЛЮБОВ С ВЕНЕРА В ЛЪВ

На 11-и юли, планетата на любовта и хармонията Венера, започва разходка в артистичния знак Лъв, която ще продължи до 5-и август.

Венера е нежност, разкош, красота, усмивка, богатство и свързване. Тя привлича, изкусява и се грижи. Ще я откриете в любовта, стила ни на обличане, избора ни на храна, бижу и интериора на дома ни. Венера, описва начина ни на обичане и изразява нашите чувства, емоции, преживявания и определя какво ни привлича.  

Гостуването ѝ в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага живота. Бъдете готови за нови запознанства, палаво настроение и обич.

В професионален план, подхождайте с лекота и спокойствие. Сериозността сега няма да ви върши работа. Използвайте рутинните срещи с шефа си да споделите желанието си за кариерно развитие и промяна. Флиртувайте със служебните си задължения и търсете по-артистичен начин да постигате целите си. Пожелайте хубава седмица, поканете на обяд партньора си или просто споделете нещо забавно. Така сред маловажните теми ще можете да споделите онова, което ви вълнува.

Между 11-и и 15-и юли, Венера ще води тежък разговор с планетата Плутон. В тези дни избягвайте влизане в сложни разговори и бизнес преговори. Възможни са опити за манипулация, измама и предателство.

Между 30-и юли и 2-ри август,  Уран започва напрегнат разговор с Венера, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Не правете прибързани изводи и дайте на времето да подреди най-правилните отговори.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат вихрушка от събития, информация и раздвижване в делата. В професионален план могат да очакват нови предложения и възможности за развитие. Ще се радват на любов и споделеност.

Везните и Близнаците ще намерят път към щастието, късмета и личното удовлетворение.

Телците, Скорпионите и Водолеите, трябва да положат повече усилия за да потърсят и намерят любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Раците и Девите, ще се радват на спокойствие от Венера и попътен вятър в заниманията.

На Козирозите и Рибите, Венера ще носи несигурност и неувереност. Тях съветвам да останат будни за случващото се. Да запазят доброто си настроение и да разчитат повече на фактите, отколкото на усещанията си. Те е възможно да ги подвеждат.

На пазара във всички големи книжарници можете да намерите моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите информация за мисията на вашата зодия, кармичния ресурс на Луната ви и информация за всички фази на Луната. Като ежедневен наръчник и пътуване към себе си, книгата ви обещава незабравимо и полезно преживяване.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Желая на всички щастлив период.

Бъдете здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *