СТАТИИ

ПЪЛНОЛУНИЕ В КОЗИРОГ

На 22-ри юни, в 4:07 часа, ще се случи първото Пълнолуние, на 1 градус в знак Козирог.

Тази година опозицията на Луната и Слънцето ще се случи два пъти. Точно след месец предстоящия разговор между двете небесни тела ще се повтори и ще затвърди важността и приоритетите по темите Рак-Козирог.

Познаваме Пълнолунието със своята ярка и пленителна лунна светлина. Тогава Луната като фенер, осветява Земята карайки ни да обръщаме поглед към нея. Тогава се случва нейния най-уверен и категоричен разговор с вечния и партньор Слънцето.

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Това са семейството и дома от една страна и от друга нашето социално положение, стремеж към професионално развитие и престиж.

Ако на Новолуние можем да посяваме мечти и желания, сега е момента да почистим бурена около реколтата си. Фазата на Пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, отношения и действия.

При това Пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание към родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Денят е хубав за изчистване на дома, занимания в градината и двора, разглеждане на гардероба и освобождаване от ненужни вещи, дрехи, бижута и аксесоари.

Слънцето е чудесно подкрепено от любвеобилната Венера и  бъбривия Меркурий. Това приятелство между планетите ще ни донесе желание за търсене на диалог и изясняване на стари казуси в личен и професионален план. Подкрепата на Венера ще ни кара да търсим щастие, развитие и просперитет в къщи и на работното място. Търсете споделеност, подкрепа и диалог. Сега имате подкрепа от звездите за да заявите себе си и да сбъдвате мечти, оставайки настрани излишното.

Пълната Луна в Козирог, издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. Сега е момента да се отървете от вредни навици на работното си място. Помислете дали това което работите ви кара да се чувствате щастливи и спокойни. Допада ли ви екипа? Това ли е всичко, което можете професионално да постигнете? Имате ли нужда от нещо ново, дръзко и смело? Стигнали до тук, анализирайте ресурса с който разполагате, обърнете внимание на желанията си и чертайте път напред. 

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата и ни учи, че това което даваме се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Вървете бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда… Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това, обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не губете времето си в действия и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят без да пречите на никого. Бъдете скромни, но уверени в себе си. Търсете и дарявайте добро, без условия и очаквания.

Следващите две седмици ще са благоприятни за намаляване на теглото, изчистване на организма и ефективност при физическо натоварване.

На 21-ви и 22-ри юни, избягвайте хирургическо лечение, важни интервенции и стоматологични процедури.

Събитието ще предизвика за промяна най-много родените на 21-ви, 22-ри и 23-ти март, юни, септември и декември. Възможно е те да изпитват тъга, изгубване и липса на енергия. Съветвам ги да преминат през това събитие без излишни рискове и натоварване. Опитайте се да останете в тишина на 22-ри юни и да наблюдавате случващото се. Правете си изводи и след 25-и юни действайте.

На пазара във всички големи книжарници можете да намерите моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите информация за мисията на вашата зодия, кармичния ресурс на Луната ви и информация за всички фази на Луната. Като ежедневен наръчник и пътуване към себе си, книгата ви обещава незабравимо и полезно преживяване.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *