СТАТИИ

СЛЪНЦЕ В РАК И ЛЯТНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

В последните минути на 20-и юни, Слънцето преминава в съзвездие Рак, гостувайки му до 21-ви юли. С него се свързва и най-дългия през годината ден, наречен Лятно слънцестоене.

Слънцето е топлина, светлина, живот, вяра и любов. То е израз на деня, наш пътеводител, вдъхновение и смисъл. Всички сме Вселена, Космос и творение на Създателя. Изтъкани от Слънце, Луна и звезди имаме път, мисия и божествена роля в живота на Земята тук и сега. Денят на Лятното слънцестоене е портал за връзка с висшия ни Аз и Твореца. Той е прегръдка на световете и единство във Вселената. Доверете му се и заредете мислено със Слънчева светлина всяка клетка от тялото си. Дайте си обич, отпуснете се в обятията на надеждата и вдишайте живот. Забъркайте в голям буркан аромат на билки и свежи цветя, прясно слънце и жива топлина, сложете му щипка искрена обич, безусловна вяра и надежда. Затворете добре капачката, подръжте го в ръцете си и се усмихнете. Вече имате консервирана, но винаги прясна лъжичка щастие, мир, здраве и любов. Посягайте към бурканчето, винаги когато сте изгубени, огорчени, отчаяни и тъжни. Правете компрес на всяка болка и не забравяйте, че всичко е преходно и винаги тъмнината е следвана от светлина.

Слънцето в знак Рак, уверено дърпа завесата на лятото и го кани на сцената. То е спусък за морски бриз, вятър в косите, слънчеви очила и усмихнати бръчки.

Знак Рак, управлява една от най-важните точки в индивидуалния хороскоп. Това е така наречената в Астрологията точка „IC“, която представлява нашите корени, родословно дърво, един от родителите ни, нашия дом и мястото в което се прибираме. Знакът е един от кардиналните знаци и единствения такъв воден представител. Ако в знак Близнаци, човек се учи да мисли, учи и комуникира, тук в знак Рак той вече мисли за собствения си дом, родителите си и все повече осмисля собствените си корени.

Родените под знак Рак тук са избрали да бъдат топло рамо и дълга прегръдка за любимите си хора. Те имат потенциал да създават удобство и усещане за комфорт в дома и на работното място. Тяхната мисия е да творят рецепти за смислен, пълноценен и полезен живот. Без изкуствени оцветители, алергени, бяла захар, глутен и добавки.Те са лицето на всичко онова, което наричаш човешко, искрено и лично. Те са избрали да бъдете проводници и генератори на чистата безусловна обич, топлина, разбиране и подкрепа. Не губете пътя си. Останете на него и вървете въпреки всичко. Бъдете себе си и това е достатъчно.

Родените с Луна в знак Рак, са онези хора, които са сърцевината на нещо рядко и много ценно. Те са перлите в океана, които нямат намерение да се натрапват и пречат на никого. Те са просто там, нежни, красиви и истински. Всички знаят за тях, но малко хора могат да си позволят да ги притежават.

Хората с Асцендент Рак, са тези които виждат винаги първо бялата страна в живота си. Те също са мили и притежават онази топла усмивка, която разтапя и дава живот на околните. Красив е момента, когато Слънцето пресече Асцендента. Притежателите му могат да се радват на късмет, раздвижване в делата и добро настроение. Усещането може да се сравни с дъгата след буря или първите слънчеви лъчи след дълга зима.

Всички Раци, Скорпиони и Риби, ще се радват на повече вдъхновение, жизнени сили и уют.

Телците и Девите могат да очакват от това слънце попътен вятър и напредък в личен и професионален план.

Овните, Везните и Козирозите съветвам да намалят темпото и да отделят внимание на рутинните си занимания. Нови възможности не са изключени, но те ще изискат от вас повече време и усилия. Козирозите съветвам да почиват повече!

Стрелците могат да очакват подреждане в делата и отношенията в края на месец юни. Тях съветвам да запазят спокойствие и да не се тревожат излишно. Времето ще подреди всичко така както трябва.

Водолеите ще имат динамични и хармонични дни. Продължавайте да преследвате мечтите си и вярвайте, че успеха ви е гарантиран.

Лъвовете ще са във вихъра си от успешни сделки, срещи и нови запознанства. Времето ви дава зелена светлина да печелите с чар, късмет и подкрепа от Вселената.

На Близнаците, Слънцето завещава успех и развитие, ако успеят да подредят по приоритет задачите си. Довършете до края на юни започнатото и си освободете време за нови занимания и хора.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелая здрава, успешна и спокойна нова соларна година.

На пазара във всички големи книжарници можете да намерите моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите информация за мисията на вашата зодия, кармичния ресурс на Луната ви и информация за всички фази на Луната. Като ежедневен наръчник и пътуване към себе си, книгата ви обещава незабравимо и полезно преживяване.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

С обич,

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *