СТАТИИ

ВЕНЕРА НА КРУИЗ В СЪЗВЕЗДИЕ РАК

На 17-и юни, принцесата на зодиака Венера, се отправя на вълнуващо плаване в топлите води на знак Рак, което ще продължи до 12-и юли.

Венера е израз на нашите чувства, емоции и преживявания. Тя е искрена усмивка, топъл поглед, нежно докосване, чувствена прегръдка, споделяне и изслушване. Венера е грижата за нас и желанието ни да бъдем красиви, богати, обичани и значими. Ще я откриете в аромата на свежи цветя, в каймака на капучиното, в токчето на обувката, в парфюма по кожата и в бижуто на шията ни.

Домът на знак Рак е уютен и хармоничен. Негови приоритети са искреността, обичта и всеотдайността към другия. Той е верен на хората, които обича, безрезервно щедър да помогне и даде от себе си нежност и подкрепа на света. Под негово управление са нашите корени, дом, семейство и мястото където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.  

     Времето е прекрасно за търсене и даване на обич, подкрепа и разбиране.  Доверете се на този период за развитие на таланти, усвояване на готварски умения, освежаване на дома, промяна на интериорния дизайн и гардероба. В този период рецептата за успех включва мекота, търпение, стратегическо отстъпване, наблюдаване и търсене на нова информация. Заобиколете ситуацията, изчакайте по-добър момент, направете се на приятно разсеяни, спечелете време и действайте.

До 27-и юни, е подходящо време за решаване на семейни и имуществени въпроси. Потърсете помирение с роднини и близки хора, с които имате заровени конфликти и които ви тежат. Бъдете искрени, споделете своето мнение и дайте шанс да бъдете чути. В професионален план бъдете активни в търсене на кариерно развитие, повишение и разбиране в обтегнати отношения с колеги.

Емоционално няма да имате нужда от големи компании и много хора. Ще се чувствате щастливи в къщи, с любимите хора. Тъй като Рак е най-чувствителния и лесно раним знак, ви предупреждавам да се пазите от излишна ранимост. Прощавайте и бъдете по-толерантни към думите и делата на другите.

Гостуването на Венера в Рак ще донесе най-много подкрепа в делата и отношенията на родените под знаците – Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Те ще получат топлина и късмет в личен и професионален план.

По-труден и противоречив ще е периода за родените под знаците Козирог, Везни и Овен. Тях съветвам да довършат започнатите дела и да отложат важните си ангажименти за следващия месец.

За Близнаците тази позиция на Венера няма да донесе сериозни промени на емоционално ниво. Същите ще се радват на спокойствие и усещане за сигурност.

Лъвовете ще имат динамичен и изпълнен с нови ангажименти период.

Водолеите и Стрелците могат да очакват важни известия и развитие на делата.

На пазара във всички големи книжарници можете да намерите моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. В нея ще намерите информация за мисията на вашата зодия, кармичния ресурс на Луната ви и информация за всички фази на Луната. Като ежедневен наръчник и пътуване към себе си, книгата ви обещава незабравимо и полезно преживяване.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

С обич, Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *