СТАТИИ

КРАЙ НА РЕТРОГРАДНИЯ МЕРКУРИЙ

На 24-ти април, палавника на зодиака Меркурий, забавя ход в обратното си движение и на следващия ден решително сваля ретроградните си окови. В следващите два дни остава тих и обмислящ следващите си закачки по пътя. След 28-и април възстановява движението си в знак Овен, оставайки в неговите земи до 9-и юни.

Между 24-ти и 28-и април, планетата изисква от нас търпение, смирение, неангажиране със сериозни срещи и разговори и отлагане на важни ангажименти. В тези дни планетата на комуникациите застива в движението си имаща нужда от почивка, анализ и събиране на силите. Нейното послание към нас е да останем будни в опазване на добрия тон, разбирателството и хармонията на нашата планета.

След 28-и април, можете да се доверите на Меркурий за развитие в делата си, повече срещи, разбирателство и разгръщане на възможности. Можете да пристъпите към финализиране на финансови сделки и да облечете в договор партньорските си отношения. Бъдете спокойни за успешни покупки, ремонти и резултати. Зелена светлина имат медицинските процедури, естетическите корекции и пътуванията. Потърсете второ мнение, ако имате сложена диагноза в последния един месец.

До 9-и юни, Меркурий в Овен ще ни дава бърза мисъл, категорични решения, амбиция, сили и постоянство. Използвайте това време за поставяне на нови цели, които можете да подкрепите със смели решения, дръзко присъствие и ясна увереност. Сега Вселената очаква вашите добри мисли, ясна преценка и страст в избори и преживявания.

Овните, Лъвовете и Стрелците могат да очакват разплитане на стари казуси, напредък в преговорите и повече яснота по пътя си. Изпитанията за тях приключиха и вече ги очаква повече светлина, късмет и напредък във всичко. Въпросите бързо ще намират път и ще запълват ребуса на живота им с отговори.

Подреждане и лекота могат да очакват всички Близнаци и Водолеи. При тях комуникацията ще бъде възстановена и гарнирана с приятни преживявания и усмивки.

На спокойствие и попътен вятър в делата могат да разчитат Телците и Рибите.

Девите и Скорпионите, лежерно могат да продължат задачите си без да се притесняват от директното движение на Меркурий. Нищо не може да им попречи да следват целите си и да жънат успехи.

Вихрушка от новини, предизвикателства и нови ангажименти, директното движение на Меркурий ще поднесе на Раците, Везните и Козирозите. Те могат да очакват неудобни въпроси и изискващи компромиси възможности. Съветвам ги да не бързат в изборите си, да оценяват предложенията на живота и да избират, онова в което намират смисъл.

Ако искате повече да разберете за своята зодия и вашата мисия в живота, ви препоръчвам моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. Там ще намерите информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни.

Налична е във всички големи книжарници. От мен може да я получите с автограф и послание.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички! Бъдете живи и здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *