СТАТИИ

ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК СКОРПИОН

На 24-ти април, в 2:49 часа, тържествено ще настъпи точната фаза на Пълнолуние, на 4 градуса в знак Скорпион.

Събитието е ключово за отношенията на двете небесни тела Луна и Слънце. В този момент те застават едно срещу друго във важен и градивен разговор, напомнящ ни да забавим ход, да бъдем по-аналитични, мислещи и мъдри в изборите си.

Светла, ярка и пищна ще намерите Луната, осветяваща като факла Земята. Сега светлината ѝ е готова да приюти в сянката си нашите тревоги, страхове и колебания, давайки им шанс да бъдат себе си. Очаквайте ги да изпълзят от ъгълчетата на съзнанието ни и крещейки да търсят внимание. В дните около Пълнолунието е възможно да се усещате напрегнати, гневни и тревожни. Търпението ни моли за разбиране, обич и подкрепа. Време е да седнем на резервната скамейка на живота си и да го погледнем отстрани. 

Предстои най-мощното и умеещо да преобразява Пълнолуние в пасивния и воден знак Скорпион. Дълбоките му и тъмни води въвличат Луната в невидими подводни течения, а Слънцето гордо осветява земите на знак Телец.

Знак Телец се свързва с всичко, което притежаваме. Това е собственото ни тяло, приятелите ни, визията ни, парите ни, недвижимите и движимите вещи, храната ни и ценностната система, която имаме. Знакът също описва нашето отношение към всички изброени теми на едно практично и рационално ниво, за разлика от знак Скорпион, който търси дълбочина, смисъл и развитие в тях. Понякога в стремежа си да притежаваме вещи и да градим собствената си зона на комфорт, прекаляваме в търсене на лично удовлетворение и признание. Състезаваме се, преследваме, гоним цели, катерим върхове с единствената цел да бъдем оценени от някой друг. Обичаме и очакваме да бъдем обичани на всяка цена. Ревнуваме защото искаме да притежаваме. Сърдим се защото нашите очаквания се разминават, с това което получаваме. Обграждаме се с хора, които ни ласкаят, а после ги наричаме лицемери. Парадираме със скъпи вещи и после обясняваме, че търсим само любов и разбиране. Избираме връзки и създаваме отношения с цел да се похвалим и да докажем величие на собственото си его.

Всички тези теми са доста познати и сякаш сме им дали правото да се превърнат в „нормалните неща“ от живота ни. Това Пълнолуние се случва един път в годината и точно то ни дава възможността дълбоко и истински да преживеем, анализираме и да се разделим с някои модели на мислене и поведение, в които по навик удобно и комфортно съществуваме. Луната в знак Скорпион ще ни накара да съберем себе си, като върнем всичките си парченца на мястото им. Онези парченца, които Телеца е раздал с надеждата да докаже с какво разполага. Бъдете себе си. Търсете щастието вътре в себе си и не разчитайте то да идва отвън.

Сега е момента да помислим какво правим в излишък и за какво забравяме да мислим. Дали в преследване на материален комфорт не правим грешните избори. Дали не инвестираме доверие в грешните хора. Дали не се доказваме там, където това е безсмислено. Дали някой не ни е затворил вратата, а ние продължаваме да стоим на прага в очакване да бъдем допуснати. Нека бъдем с тези, които ни ценят такива каквито сме. Помислете пред кого се опитвате да бъдете винаги силни и перфектни. Дали не се страхувате да разкриете себе си и дали се налага да се грижите за отношения, които нямат корени. Дали сте щастливи обградени от скъпи вещи. Дали давате в очакване да получите. Всички тези въпроси могат да намерят отговорите си точно сега. Почувствайте и направете със себе си, това което ви кара да се чувствате щастливи.

Времето е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Спортните занимания сега ще се радват на добри резултати и вътрешна хармония. Преобразете гардероба си с нови дрехи или вдъхнете нова визия и живот на старите. Помислете как се храните и променете ежедневното си меню с храни, които ви зареждат и дават енергия. Вярвайте в себе си. Слушайте сърцето си и не съжалявайте за нищо.

Всички знаци ще усетят въздействието на тази силна трансформираща енергия, но най-силно това пълнолуние ще бъде усетено от родените на 24-ти, 25-и и 26-и януари, април, юли и октомври.

Избягвайте операции на 23-ти, 24-ти и 25-и април. Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Ако искате повече да разберете за своята зодия и вашата мисия в живота, ви препоръчвам моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. Там ще намерите информация за Луната в своя хороскоп, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни.

Налична е във всички големи книжарници. От мен може да я получите с автограф и послание.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички! Бъдете живи и здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *