СТАТИИ

СЛЪНЦЕ В ЗНАК ТЕЛЕЦ-ВРЕМЕ Е ЗА РАЗКОШ

В утрото на 20-и април, Слънцето прекрачва прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21-ви май.

Небесното тяло е енергия, живот, светлина и топлина. Неговата небесна разходка всяка година, справедливо в рамките на месец, раздава от своите блага на всеки зодиакален знак. Сега прегръдка от него ще получи гостоприемния и мил Телец, който ще ни напомни за себе си.  

Знакът е втори в астрологичното колело, земен и пасивен.  Отговаря за нашата ценността система и онова което е важно за нас. Какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите. Сега е момента да обмислим и ако е необходимо да ревизираме и поправим отношението си по тези теми. Какво притежаваме в себе си като потенциал? Дали увлечени от темпото на живота не забравяме за значимите си неща? Какво притежаваме и към какво се стремим? Кои сме? Ценим ли се достатъчно? Щедри ли сме или прекалено много си правим сметка?

След 1-ви май, Слънцето ще има в компанията си Уран и Юпитер. Използвайте това време за да потърсите нови пътеки, които да ви изведат към повече щастие и лично удовлетворение. Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Имате подкрепа от звездите за късмет и нови възможности.

Собственикът на това Слънце е спокоен, умерен, предпазлив, внимателен, упорит, устойчив и сигурен. Надарен е с безкрайна отдаденост на онова, което прави. Не обича да си нарушава удобството, но пък е незаменим в занимания, които изискват воля и постоянство. Естествено се стреми към комфорт и дори лукс. Чрез този знак се изразява човешкото качество за притежание. Неговите стопани се стремят към създаване на собствени блага, финансова независимост, удобство и лекота. Притежават вроден усет към обаятелното и умеят да създават уют чрез приготвяне на вкусна храна в романтична атмосфера. От тези хора не търсете бързи решения, светкавични ходове, разхвърляни мисли, необмислени постъпки, рискови начинания и хаос. Те не притежават нищо от изброеното. Техните решения изискват време и обещания за успех. Предпочитат старото пред промените, които носят риск за тяхната сигурност и спокойствие. Нямат нужда да променят и предпочитат с премерени крачки да се движат към целта си.

Най-привилегировани в този период ще са Телците, Козирозите и Девите. Те могат да очакват развитие на идеи, реализиране на планове и успешни сделки.

На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с Асцендент Телец и Скорпион.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците, предстои спокоен и хармоничен период.

Търпение и оптимизъм, това Слънце ще изиска от Везните и Стрелците. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си.  

В този период с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците – Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Ако искате повече да разберете за своята зодия и вашата мисия в живота, ви препоръчвам моята нова книга „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. Там ще намерите информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни.

Налична е във всички големи книжарници. От мен може да я получите с автограф и послание.

За покупка на книгата може да получите информация на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички! Бъдете живи и здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *