СТАТИИ

ВЪВ ВИХЪРА НА ЛЮБОВТА С ВЕНЕРА В ОВЕН

В утрото на 5-и април, планетата на любовта и хармонията Венера, ще прекрачи прага в дома на знак Овен, оставайки в неговите покои до 29-и април.

За принцесата на зодиака Венера предстои един по-горещ и динамичен почти цял месец. Подозирам, че вече насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби, сега тя търси приключения и сцена.

Сега Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Венера отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще ѝ се наложи да бъде „мъжко момиче“, което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, но енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа.

Сега трябва да бъдем внимателни и осъзнати. Венера е нежна, крехка и добронамерена. Тя ще се изправи пред високите изисквания, вероятен гняв и войнствената енергия на знак Овен. Това разминаване с нейната природа е възможно да донесе тук на земята напрежение, изостряне на конфликти, прибързани решения и излишни действия. Ще липсва отстъпчивост и разбиране.

Знаейки това, нека бъдем подготвени и отговорни към себе си и другите. Нека осъзнаем персоналната ни възможност да правим избори и нека те бъдат добронамерени, позитивни и красиви. Избягвайте в този период да влизате в спорове, кавги, интриги и безсмислени разговори. Избирайте приятни хора със сходни на вашите интереси и разбирания. Започнете занимания с дела, които дълго сте отлагали. Продължете онова за което в последно време не ви е стигало времето, а толкова много винаги сте искали. Започнете спорт. Излизайте повече сред природата и правете дълги разходки. Изберете енергията на знак Овен в реализация и се насладете на нейната сила. Пресявайки възможностите в живота си оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани. Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.

Заряд, динамика и събития ще имат най-много представителите на знаците – Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. Те могат да очакват развитие по стари въпроси.

Транзита на Венера през Овен, няма да окаже пряко влияние на Скорпионите и Девите. Те могат без притеснения да продължат заниманията си.

Рибите, могат да очакват резултати от делата си. Време е да събират плодовете на труда си от последно време.

Телците, ще се радват на попътен вятър в личен и професионален план.

За Раците, Везните и Козирозите, периода ще е най-труден. Те трябва да избират внимателно заниманията и компаниите си. До края на месеца не е препоръчително да започват нови проекти и да влизат в лични и професионални отношения.

Желая на всички щастлив и хармоничен период!

Астролог,

Венета Матева  

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *