СТАТИИ

ВЕНЕРА В ЗНАК РИБИ ЩЕ НИ НОСИ ЛЮБОВ И ВДЪХНОВЕНИЕ

В последните минути на 11-и март, планетата на любовта и хармонията Венера, започва своето пътешествие в знак Риби и до 5-и април ще се къпе в неговите топли и чисти води.

Знак Риби отговаря за нашата емоционалност, нашите мечти, илюзии, заблуди, влюбчивост, състрадателност и романтични връзки. Той владее висшата енергия и безусловна любов, която човек трябва да постигне в живота си чрез осъзнаване, разбиране, приемане и духовна зрялост.

В този период, Венера е готова да ни направи по-романтични, раними, нежни и чувствителни. Доверете ѝ се в преследване и създаване на повече красота, хармония, обич и разбирателство. Ще търсим красивото, ще оценяваме грижата, ще бъдем готови да помогнем и по-често мълчаливо ще разбираме без да осъждаме.

Времето е прекрасно за довършване на творчески проекти, обзавеждане, стартиране на нови вдъхновяващи идеи, разгръщане на таланти, ревизия на лични отношения и създаване на мечти. Сега планетата на любовта е лепило за всяка пукнатина в отношенията ни. Готова е като фея да трансформира враждата в дружба и омразата в приемане, разбиране и обич. Избягвайте да се поставяте в позицията на жертва и давайте време на решенията си. Има вероятност да идеализирате хора и ситуации. Бъдете креативни, бъдете свободни и направете това, което сте отлагали дълго време. Погрижете се за себе си, като опитате йога, медитация и ароматерапия. Направете си масаж, потърсете близост до природата и водните пространства.

В бизнес план тази позиция на Венера е широко скроена за всякакви тънки сметки и финансова изгода. Не ѝ допадат високите скорости, грубия тон, алчното его и далаверите. Не се стреми към контрол, успех на всяка цена и медали. Ако имате в този период подписване на важни документи ги четете внимателно преди да ги подпишете. Опитвайте се да не правите излишни разходи и покупки.

Между 19-и и 29-и март, красавицата на хороскопа има приятелска среща със Сатурн и разговор с Юпитер и Уран. Това ще внесе в живота ни желание за бързо развитие на дела, споделяне, разбиране и разгръщане на таланти. Време е да обърнете внимание на онези занимания, които ви правят щастливи и значими. Подновете старите си хобита или потърсете нови.  

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците – Телец и Козирог. Те могат да очакват повече разбиране в личен и професионален план.

Повече усилия и търпение в личните отношения трябва да положат родените под знаците – Дева, Близнаци и Стрелец. Те може да имат усещане за липса на подкрепа и разбиране. Отложете ключовите разговори за друг период.

Водолеите могат да очакват резултати от започнати в миналото дела.

Овните ще имат на разположение това време да организират и анализират делата си. Това положение на Венера ще им носи спокойствие и вдъхновение.

Везните и Лъвовете не трябва да имат притеснения през този период. Времето е подходящо да продължат с увереност, онова което са започнали.

Желая на всички щастлив и спокоен период.  

Астролог Венета Матева 

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *