СТАТИИ

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ-МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ

Всеки месец бързата и грижовна Луна настига Слънцето и потъва в неговата изпълнена с обич прегръдка. Природата притихва в уюта на звездите, а двете небесни тела най-силно се свързват с всяко човешко същество на Земята и чуват сърцето му.

Събитието ще се случи на 10-и февруари, в 0:59 часа, на 20 градуса в знак Водолей.  

Това е второто от началото на годината Новолуние, което се случва в пълен синхрон с настъпването на Китайската Нова година. То има отговорността да даде основи на всяка цел и да полее с бистра вода всяка засята мечта. Щедро, подкрепящо и вълшебно ще ни даде сили, оптимизъм, доверие и огромна възможност да реализираме и постигаме целите си.  

Знак Водолей се свързва с приятелите, иновациите, свободата, изявата, човечността и разбирането на другите. Той моделира настоящето и определя бъдещето. Не е привързан към миналото и не се страхува да твори, разгръща и да бъде различен.

Доверете се на това събитие и бъдете смели в преследване на собственото си щастие. Излезте от рамката. Бъдете щури. Обърнете внимание на онези „невъзможни“ мечти, които страховито гледате от страни и ги извикайте при вас. Забравете за миг къде сте и оставете встрани мнението на другите. Не се страхувайте да опитате и дадете шанс на промяната да заживее в дните ви.  

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте  1-2 ваши най-силни желания. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията си със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Свобода. / Избирам да бъда свободен в собствени си избори.
 • Кураж. / Изпълвам се с кураж да осъществявам плановете си.
 • Смелост. / Изпълвам се със смелост да преследвам мечтите си.
 • Голямата картина. / Успявам да видя голямата картина по отношение на …
 • Неочаквани събития. / Приветствам всяко събитие в живота си и му давам възможност за развитие в живота ми.
 • Обективност. / Реализирам обективно отношение във връзка с …
 • Свободна професия. / Успявам да реализирам свободна професия в областта на …
 • Независимост. / Изпитвам независимост и самостоятелност.
 • Приятелство. / Радвам се на нови и стабилни приятелски отношения.
 • Таланти. / Реализирам свои таланти и ги превръщам в успешен бизнес.
 • Отговорност. / Решавам да бъда отговорен към себе си и другите.
 • Последователност. / Избирам да бъда последователен в делата си.
 • Обич и разбиране на другите. / Решавам и избирам да бъда внимателен към другите и да ги разбирам повече.
 • Страх от полети със самолет. / Освобождавам се от страха за пътуване с въздушен транспорт.
 • Изява. / Освобождавам се от притеснението да бъда на сцена.

Знак Водолей управлява здравето в областите глезени, подбедрици, спазми, разширени вени. Сега е момента да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с …
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените на 9-и, 10-и и 11-и февруари, април, юни, октомври и декември. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания свързани с темите на знак Водолей.

Родените на 9-и, 10-и и 11-и май, август и ноември могат да очакват събития, които да ги накарат да променят плановете си за кариерно развитие и личен живот. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, можете да намерите в книгата ми „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“.

Повече информация за покупка на книгата може да получите на следния адрес:  https://www.ciela.com/zhivot-t-mezhdu-karmata-na-lunata-i-misijata-na-sl-nceto.html

Успех на всички!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *