СТАТИИ

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА НА ГЛЕДНАТА ТОЧКА

Замисляли ли сте се някога какво определя нашето мислене, начин на възприятия и решения. За това сред звездите отговаря най-бързата и най-близката до Слънцето планета Меркурий. Тя е силата и енергията, която ни свързва чрез общуване, споделяне, предаване и приемане на информация, учене, пътуване и личностно развитие. Движи се бързо, обича хората, любопитна е, харесва движението и не спира да развива себе си, търсейки постоянно нещо ново. Природата на Меркурий се отразява като в огледало тук на земята и ни предава своето настроение чрез мисли, дела и идеи.

На 5-и февруари, палавото момче на зодиака ще започне своето гостуване в просторния дом на знак Водолей, оставайки в него до 23-ти февруари.

Време е за нови идеи, създаване на планове и свобода в тяхното развитие.

Движението ѝ в последните 20 дни през знак Козирог, ни караше да бъдем твърде подредени, организирани и донякъде лишени от въображение.

Предстои време, в което застоя ще бъде заменен с движение, думите с дела, скуката с идея, погледа с усмивка и разговора с решение. Такъв е Меркурий във Водолей – свеж, оптимистичен, обединяващ и разгръщаш. Очаквайте повече свобода в мислите, думите и делата. Сега проведените в миналото разговори и срещи ще оживеят и ще дадат своите резултати. Информацията ще достига бързо и ще се радва на подкрепа, съмишленици и бъдещи планове. Време е за стартиране на проекти, развиване на реклама и нови творчески идеи.

На 4-ти, 5-и, 6-и и 7-и февруари бъдете наблюдателни към мислите си, бъдете приятели с идеите си и обръщайте внимание на новите хора, които влизат в живота ви и онези, които отново търсят път към вас. В тези дни Меркурий ще бъде в завладяващата компания на Плутон. Очаквайте неочакваното и бъдете готови за промяна.

Между 7-и и 11-и февруари, е възможно да усещате неодобрението от околните за новите си идеи и планове. Отделете в тези дни време за анализ на ресурса с който разполагате и не се отказвайте от целите си.

Между 13-и и 18-и февруари, останете уверени в себе си. Нека критиката ви към вас и другите бъде градивна и донесе нови хрумвания и поправи всяко несъвършенство в делата ви.

Вихрушка от новини и събития ще застигне всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват раздвижване в делата и успех в срещите и разговорите.

Родените под знак Телец, Лъв и Скорпион трябва да бъдат пестеливи в споделянето и подредени в делата си. Доверете се на търпението и не се отказвайте от целите си.

Козирозите ще имат времето, концентрацията и спокойствието да довършат започнатите дела.

Рибите е време да се подготвят за предстоящи важни срещи и разговори, които имат огромен шанс да бъдат успешни.

Раците и Девите няма за какво да се притесняват. Те ще имат необходимото време, сили и възможности да довършат започнатите си дела, а защо не и да започнат нови.

С обич,

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *