СТАТИИ

СЪС ЗВЕЗДИТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Необичайно щедър и с повече дни от обикновено се задава февруари. Подготвил ни е по-светли дни и по-кратки нощи, искрено Слънчице и аромат на пролет. Този февруари е различен. Той е добавил към времето си още 24 часа, пълни с обич, вяра и надежда. Нека изберем да бъдем по-добри, уверени в себе си, щедри на усмивки и вярващи в чудеса.

Вдъхновени от принципа „Каквото е горе, такова е и долу“, нека погледнем към звездите и разгледаме техните чудни планове за живот на нашата планета.

Бързам да издам, че ретроградни планети през февруари няма да има. Всички планети се движат хармонично и нямат планове да ни връщат към стари занимания и да изпитват търпението и волята ни. Месецът е спокоен и благодатен във всяко едно отношение. Ако търсите време за стартиране на нови начинания и развитие на бизнес възможности изберете за начало дните между 12-и и 22-ри февруари.   

На 10-и февруари, ще се случи вълшебното Новолуние на 20 градуса в знак Водолей. То ще даде щура възможност за сбъдване на мечти на родените на 9-и и 10-и февруари, април, юни, октомври и декември.

На 24-ти февруари, ни очаква магичното Пълнолуние на 5 градуса в знак Дева. Пред избори и нови решения ще бъдат изправени родените на 23-ти и 24-ти февруари, май, август и ноември. Тях звездите ще помолят за баланс и прекратяване на токсични отношения, и лишени от смисъл и щастие занимания.

Меркурий, палаво ще раздава информация, ще свързва хората и с радост ще ни помага в дела и отношения. До 5-и февруари ще носи развръзки в личен и професионален план на родените в последните 10 дни Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Между 5-и и 23-ти ще носи вихрушка от информация на всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Последната седмица на месеца с радост ще раздава подаръци от торбата си на родените в първите 10 дни Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби.

В плановете на Венера за любов и разкош е включена разходка в съзвездие Козирог и Водолей. До 17-и февруари, кралицата на зодиака ще бъде щедра за всички Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. След 17-и февруари на щастие, обич и подкрепа могат да се радват родените в първа и втора декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Всички изброени зодии могат да реализират бизнес планове и да очакват любов.

Момчето на зодиака Марс до 13-и февруари ще носи енергия, мотивация и смелост на родените в последните 10 дни Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. След 13-и февруари, на гориво и сили могат да се радват родените в първа и втора декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи.

Слънцето до 19-и февруари ще дава ласки, топлина и сигурно рамо на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи.

След 19-и февруари, на неговата подкрепа могат да разчитат родените в първите 10 дни Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби.

За Лъвовете, предстои динамичен и сложен месец. Съветвам ги да отложат новите начинания за следващия месец. Препоръчвам и повече почивни дни, срещи с любими хора и занимания.

Желая на всички щастлив, спокоен и зареден със здраве нов месец!

Ваша,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *