СТАТИИ

СЛЪНЦЕ В ЗНАК ВОДОЛЕЙ

На 20-и януари, в 16:10 часа, Слънцето навлиза в знак Водолей и с радост ще остане в неговия фантастичен дом до 19-и февруари.

Родените под тази зодия носят в себе сипростор, лекота и разгръщане на всичко до което се докосват. Тук липсват строгите правила на земните знаци и дълбоката чувствителност на водните. Те са огромна прегръдка, изразяваща единството във Вселената. Без изисквания, равносметки и тънки сметки. Без значение за раса, пол, религия и принадлежност. Без планети, държави, градове и граници. Това е най-хуманния знак, който обединява любовта и разбива на пух и прах всички клишета, наименования и определения. Светът е дом за всички живи същества, а те свързани помежду си трябва се приемат, разбират и подкрепят.

Това е философията на този благороден знак, който ангажира на своите собственици да бъдат обединители на човечеството. Всеки от тях по малко, но уверено да прокарва идеята за вяра без очакване, свобода без свободия, единство без зависимост и обич без очаквания.

И така тези пъстри хора могат да бъдат хаотични, непоследователни, несъобразителни, недосетливи, неуважителни и повърхностни. Във вихрушка от мисли, могат да забравят поетите ангажименти и да се губят в редовете на собствения си график. Тъй като самите те не приемат лично онова, което им се случва, могат да бъдат нетактични и студени към околните.

До 28-и януари, в конфликт със Слънцето ще е пищния Юпитер. Техните напрегнати отношения могат да донесат на Земята, напрежение, сблъсък на интереси и желание за надмощие. Останете в тези дни тихи, проявете разбиране към околните и избирайте приятни занимания.

Между 1-ви и 10-ти февруари, Уран ще подлага на съмнение плановете на Слънцето, като изисква от тях реализъм и трезва преценка. В тези дни очаквайте да се разпадне всеки неразумен и идеализиран от вас план. Време ще е да оставите ненужното и да дарите вниманието си на онова, което остава в живота ви.

Обичани от Слънцето до 19-и февруари ще бъдат всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Хората с Асцендент Водолей и Лъв, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Козирозите ще се радват на спокойствие и хармония в отношенията.

Рибите ще имат вдъхновение да творят и радват околните.

Девите могат да очакват реализирани планове и достъп до важна информация.

Раците ги очаква хармонично време изпълнено с хубави емоции и споделени моменти с любими хора.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Лъв, Скорпион и Телец.

Бъдете здрави и благословени!

С обич, Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *