СТАТИИ

ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК ЛЪВ

На 25-и януари, в 19:54 ч., тържествено ще настъпи Пълнолуние на 5 градуса в знак Лъв.

Луната в Лъв, артистично търси да бъде видяна и оценена подобаващо за нейния чар и магнетизъм, а Слънцето, срещу нея недоволно повдига вежди и я гледа критично. Процесът е спирка и митница за ревизия и анализ на всичко, което носим в сърцето, душата и на гърба си. Сега небесните тела ни призовават да освободим графика си от досадни задължения, да спрем да вдигаме слушалката на телефона си на хора, които не го заслужават, да не пилеем време в рутина и да избираме повече себе си, с обич на първо място към нас самите.

Време е да се замислим какво в действителност ни носи тази подреденост, яснота и спокойствие. Защо рамкирани в така наречената „зона на комфорт“ губим ценни мигове от живота си. Дали така задвижени от сутрешната аларма на телефона си не тръгваме в грешна посока. Дали се движим в правилния автомобил и дали пътника до нас е този, от който имаме нужда.

Процесът ще засегне оста Лъв–Водолей и ще осмисли темите свързани с децата, любовта, личната ни изява, външния ни вид и личното ни развитие от една страна, стремежа ни към иновациите и приятелите от друга.

Разполагаме с 24 часово денонощие и само ние можем да изберем съдържанието на това време. Сега е момента да си помислите къде разпилявате сили, енергия и часове в излишна работа, ненужни разговори по телефона, скучни срещи и празни разговори. На кого отделяме време и внимание? Дали по навик не споделяме късчета от живота си с хора, които не го заслужават? Бъдете смели и изберете собственото си щастие и усещането за лично удовлетворение, като се разделите с всичко ненужно.

 Тази година Луната е в конфликт със Сатурн и Юпитер, а Слънцето е в лапите на Плутон. По тази причина е възможно да се усещате обезверени и натоварени със задължения, от които не можете да се измъкнете. Сякаш света е срещу вас и вашите мечти и намерения. Избягвайте в дните около Пълнолунието да влизате в нови отношения, защото това е възможно да ви постави в зависимост в бъдеще. Не влизайте в конфликти и не приемайте лично случващото се. Опитайте се да слезете от сцената на живота си и да гледате отстрани. Наблюдавайте, имайте вяра и останете уверени в себе си. Няколко дни след събитието правете своите крачки бавно, осъзнато и сигурно. Избирайте мечтана дестинация, не бързайте и не се отказвайте. Движението е гаранция за успех.

Събитието ще бъде усетено най-силно от родените на 24-ти, 25-и и 26-и януари, април, юли и октомври. При тях се очаква най-голяма смелост, желание за промяна и нови събития.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си. Занимавайте се с любими дейности и избягвайте спорове и конфликти.

Операции не се препоръчват на 25-и и 26-и януари! Усвояването на лекарства ще е много по-ефективно!

Успех на всички!

С обич,

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *