СТАТИИ

ТРАНЗИТЕН МАРС В ЗНАК КОЗИРОГ

В последните часове на 4-ти януари, огнения младеж Марс ще премине в подредения и строг дом на знак Козирог и ще остане в него до 13-и февруари.

Марс е планетата носител на енергия, идеи, действия и активност. В последния месец и половина той беше гост в знак Стрелец, където се радва на повече авантюристичен дух, желание за приключения и невинна безгрижност. Съвсем подходящо в първите няколко дни на Новата година ни донесе лъч светлина и надежда, че предстои нещо по-хубаво и щастливо в живота ни.

Нека съдържанието на тази цветност, красота и хармония сложат рамка и придобият своя по-дълбок и сериозен смисъл. В знак Козирог, Марс ще се наложи да порасне и осмисли настоящето и бъдещето си. Времето ще изиска от нас отговорно отношение, структура, стратегия и съобразяване с правила. Дойде времето в което да бъдем повече отговорни пред поставените цели и задачи. Това разположение на Марс е изключително полезно за подреждане на делата и създаване на план за действие. Тези на които им липсва концентрация и подреденост ще могат по-бързо и ясно да подредят делата си по приоритет и значимост. Тези които по-принцип са подредени и отговорни към задълженията си, съветвам в този период да обърнат внимание на заниманията си, като изключат от ежедневието си незначителни дела и задължения. Само от вас зависи, дали ще имате време за значими неща или ще продължите да се занимавате със задължения, които може да делегирате на някой друг.

До 13-и януари, приятелския разговор между Марс и Юпитер ще ни донесе желание за развитие, активни действия, решителност и категоричност. Доверете се на това време за брилянтен анализ, изготвяне на добра стратегия и провеждане на важни срещи и разговори.

Между 16-и и 31-ви януари, Марс го очаква приятен разговор с Уран. Очаквайте от него нови идеи, план за тяхното постигане и желание за действие. Какво по-хубаво от това. В този период бъдете наблюдателни към онова, което ви се случва. Възможно е да срещнете хора, които не сте виждали отдавна или ще сте изненадани от обажданията и предложенията, които получавате. Сякаш живота ще се раздвижи и ще ни предостави своите възможности съвсем искрено и добронамерено. Време е да подкараме автомобила на живота си и да се движим към мечтаната ни дестинация.

Най-силно и бързо енергията ще бъде усетена от родените в земни знаци – Козирог, Дева и Телец. Родените с асцендент Козирог и Рак ще усетят прилив на позитивна енергия и заряд.

Родените под знак Скорпион и Риби ще имат подкрепа в делата.

Представителите на знак Овен, Везни и Рак трябва да действат внимателно и задължително да преценяват риска в личен и професионален план.

Стрелците и Водолеите ще се радват на спокойствие и попътен вятър в делата.

Лъвовете и Близнаците трябва да бъдат по-уверени в себе си и да следват начертаните си планове. Няма реална причина да бъдат притеснени. Гледайте философски на случващото се и продължете да вървите по избрания път.

Успех на всички!

Бъдете здрави!

Астролог Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *