СТАТИИ

ПРЕДСТОИ ВАЖНО НОВОЛУНИЕ В СКОРПИОН

Предстои обновяващо Новолуние в знак Скорпион, което ще се случи на 13-иноември (понеделник), в 11:27 часа, на 20 градуса в знака.

Сега ще откриете Луната мистична и красива, с бледа светлина, жадна за прегръдката на Слънцето, което ще и вдъхне нови сили за живот. В точното време на събитието, този уникален по своята същност и природа блус между двете небесни тела се случва. Луната, като израз на женската енергия, майката, обичта и емоцията, среща подкрепа, разбиране и грижа в лицето на Слънцето. Следва разбирателство без думи, съгласие и искрена любов. Всеки месец този вълшебен танц разказва, че невъзможното е възможно, че доброто винаги побеждава и че никога не сме сами. Независимо какво ни се случва на Земята, звездите винаги се грижат за нас.

Една от тези грижи е именно завладяващата среща на светилата, която ни кани в балната си зала и е готова да изслуша нашите идеи, мисли и мечти.

Дните около Новолунието се отличават със забавен ритъм, апатично настроение, безразличие и липса на енергия. Така е, защото природата като естествен биологичен ритъм ни казва да изключим активните занимания, да забавим движението си, да спрем и да се обърнем към себе си.

Приемете поканата на светилата и отидете на техния бал. Сега двете небесни тела ще изслушат всичките ни тревоги и търсения в сферата на знак Скорпион.

За мен това новолуние е най-силното от гледна точка на обновяващото и трансформиращо въздействие. Знак Скорпион събира в себе си силата на смъртта, трансформацията и раждането на нещо ново. Имаме възможност за тотална промяна чрез разделяне на духовно и на материално ниво с мисли, идеи, хора, навици, начин на живот, задължения, отговорности и решения.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте  1-2 ваши най-силни желания. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

 Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

– Търпение. / Решавам да бъда по-търпелив в живота си.

– Привързаност. / Избирам по-лесно да се разделям с навици и хора.

– Зависимост. / Радвам се на по-малко зависимост от другите.

– Свързване с другите. / Успявам с доверие да допускам нови хора в живота си.

– Доверие. / Имам повече доверие на Вселената и хората.

– Самосъхранение. / Избирам да съхранявам повече себе си.

– Трансформация. / Радвам се на положителна трансформация, която да настъпи в ситуацията с …

– Дългове. / Успявам да върна дълговете си на …

– Наследства. / Радвам се на заслужено наследство от …

– Семейни доходи. / Получавам финанси от съпруга/та ми.

– Застраховки. / Реализирам добри застрахователни условия или печалба.

– Секс. / Изпитвам удовлетворение в сексуалния си живот.

– Интимност. / Радвам се на добри интимни отношения с …

– Смърт. / Приемам това събитие като част от живота.

– Получаване на кредит. / Радвам се на одобрен кредит с добри финансови условия.

Знак Скорпион управлява здравето в областите пикочен мехур, дебело черво, анус, полови органи и система. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Марс тази година мощно и категорично ще подкрепя двойката. Воинът на зодиака ще ни прави уверени и готови да търсим, целим и да се борим за онова, което искаме. Ще разбираме, че ако искаме да получим трябва да дадем, да оставим и да се разделим с излишни занимания и отношения, за да сме по-щастливи.

Проблеми на дружината от планети ще създава бунтаря и новатор Уран. На личностно ниво сблъсъка между планетите може да се усеща като напрежение и неясни равносметки. Провокирани ще бъдат несигурните ви желания и цели. Те нямат място в това Новолуние. Изберете мечти към които отдавна вървите. Бъдете уверени в себе си, постоянни и отдадени на желанията си. В политически и социален план, могат да се очакват обрати, явни тъжни истини, агресия, бунтове, недоволство и противопоставяне.   

Събитието ще отвори нови врати в живота на родените на 12-и, 13-и и 14-и януари, март, юли, септември и ноември.

Родените на 12-и, 13-и и 14-и февруари, май и август могат да очакват крайни събития, които да ги поставят пред важни решения. Бъдете спокойни и избирайте мъдро. Онова което не можете да контролирате приемайте като нещо добро за вашето бъдеще.

Успех на всички!

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *