СТАТИИ

НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ

На 19-и май (петък), в 18:52 часа, ще се случи Новолуние в 28 градуса на знак Телец.

Отново двете небесни тела Луна и Слънце са безумно близки, безрезервно искрени и единни в своите мисли, намерения и решения. Като любезни стопани на собствената си любов ни канят всеки месец да бъдем част от тяхното тържество. Отварят широко врати към звездите и ни очакват. Изпълнете се с вяра, приемете надеждата и потопете всяко парченце от себе си в обич и грижа. Облечете любимата си рокля или костюм, обуйте балните си обувки и се присъединете към коктейла на планетите. В тази петъчна вечер си позволете почивка от графика и задачите и не пропускате това пищно тържество, обречено да върне далеч по-уверени в собствените си сили и благодатта на утрешния ден.

Любезни и ВИП гости на събитието са Плутон, Марс и Нептун. Те са готови да ни помогнат със съвет, идея и насока по пътя към успеха. Плутон в типично свой стил ще ни прошепва в ухото какво можем да оставим и да освободим време и пространство, за важните ни неща. Марс ще ни дава енергия и сили да се борим и градим собственото си щастие, а Нептун ще добавя щипка вкус и аромат към най-смелите ни мечти.

Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо деня в който някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е момента да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените, това което не ви харесва. Търсете ги, защото те вероятно търсят вас точно сега. В личен план със сигурност имаме нужда от повече разбиране, комфорт и топлина. Пожелайте си го сега и му подсигурете място в живота си. Освободете се от хора с празни обещания, които изпиват времето ви всеки ден, глътка по глътка, с обещанието, че утре всичко ще се промени. Това приказно събитие дава на всеки, който е готов да получи. Този който има очи да види и ръце да прегърне новите възможности в живота си. Дайте си шанс, време и обич. Заслужавате го!

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например ако целите кариерно развитие и повишения на работното място ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

 Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

 • Увеличение на доходите. / Получавам увеличение на доходите.
 • Увереност в собствените си качества. / Изпълвам се с увереност.
 • Финансова стабилност. / Реализирам финансова стабилност.
 • Нова материални или нематериални придобивки./ Приемам да получа нова (къща, кола, телефон). Изпишете какво точно искате на получите. 
 • Преживяване на удовлетвореност от живота./Преживявам удовлетворение от живота си.
 • Да развивам търпение и постоянство. / Радвам се на развито търпение и постоянство.
 • Реализация на занимания, свързани с …/ Реализирам …
 • Умения за изграждане на личните си граници. / Успявам да пазя себе си.
 • Изграждане на реална самооценка. / Изграждам реална самооценка.
 • Умение да намирам време да се занимавам с любими неща. / Намирам време за себе си и любимите ми занимания.

Телец управлява здравето в областите – гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни. Сега е момента да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с …
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди и след новолунието нашите сили са изчерпани. Позволете си почивка и не започвайте нищо ново.

Успех на всички! Бъдете здрави!

Астролог,

Венета Матева                      

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *