СТАТИИ

НОВОЛУНИЕ В КОЗИРОГ

Предстои последното Новолуние за 2022 година, което ще се случи на 23-ти декември, в 12:17 часа, на 1 градус в знак Козирог.

Годината започна и ще завърши с новолуние в земния и кардинален знак Козирог. Това разбира се е езика на звездите, които пишат своето творение върху прекрасното небе над нас. Това е най-градивното и силно по своите намерения Новолуние. Сега за втори път ни дава възможност да съберем мислите си, да организираме намеренията си и да си поставим нови цели.

Новолунието олицетворява единството между намерения и сбъдвания. Тогава когато желанието е по-силно от страховете и то има силата да създава планове и старателно да ги следва във времето. Тогава идва онази магия, която настина трансформира мечтите ни в реалност, а плановете в резултати. Тъй като Марс е ретрограден използвайте енергията на Новолунието за да анализирате идеите си, да ревизирате плановете си и да направите план за важните ви неща. До 19-и януари 2023г. не стартирайте нищо ново, но обмислете добре приоритети си и си пожелайте подкрепа в тяхното сбъдване от Вселената. В конфликт със събитието е планетата на късмета Юпитер. Това неразбирателство между планетите ще ни помоли да не разчитаме на чудеса, а да бъдем реалисти по отношение на своите желания. Ще се сбъднат онези, които заслужават това чрез вашия труд до момента или усилията, които предстои да направите.

Чрез това Новолуние имаме възможност да поискаме от Вселената сбъдване на мечтите ни, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха.

Желанията се записват с химикал на лист хартия, в тетрадка или тефтер, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания.

– Моля, подкрепа в изграждането на повече самодисциплина.

– Желая да бъда изпълнен с енергията на амбицията.

– Желая да бъда по-мотивиран в преследване на целите си.

– Моля да намеря своето ново работно място.

– Моля да получа кариерното израстване, което заслужавам.

– Желая ясно да видя как да излекувам взаимоотношенията си с моя баща.

– Желая да се разделя с чувството си за контрол.

– Моля, страха да ме напусне.

– Пожелавам си повече увереност и сили да не се отказвам.

– Пожелавам си да бъда оптимист във всичко.

В помощ на здравето ни, това Новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Козирог – кости, стави, артрит, ревматизъм, жлъчка и жлъчни камъни, кожа и зъби.

– Моля, за излекуване в областта на…

– Желая да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

– Желая да привлека правилната информация, която да доведе до излекуването ми на…

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените между 22-ри и 24-ти април, август и декември. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания свързани с темите на знак Козирог.

Родените между 22-ри и 24-ти март, юни и септември могат да очакват събития, които да ги накарат да променят плановете си за кариерно развитие и личен живот. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

С Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на Земята, която продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *