СТАТИИ

ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

На 10-и декември, планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи до 2-ри януари 2023 г.

Време е за работа, набелязване на цели и съставяне на планове. В дома на знак Козирог разпиляването на време е недопустимо. Сега на принцесата на зодиака ще ѝ се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Нейното настроение и среда на живот ще ни донесат необходимата енергия за създаване на ясна структура, подреждане на задачите по приоритет и добра стратегия за действие. Ще липсва типичната за Венера мекота и стремеж към хармония. Любов и разбирателство е време да получат тези, които заслужават. Справедливостта ще взима връх, а всичко което е далеч от нея ще си тръгва сега и завинаги. Преминаването на Венера през знак Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.  

Времето е подходящо да подредите бавно, разумно и методично своите бизнес отношения. Организирайте необходимите си срещи, като предварително се подсигурите с факти, причини и конкретни очаквания. Поставете срокове, изисквайте спазване на уговорените правила и разчитайте на успеха си. Ако имаме нужда от професионално развитие сега е подходящо да проведете разговори с ръководството си, като се подготвите с добра мотивация, причини за търсената промяна и поемане на пряка отговорност. В личен план очаквайте повече практичност отколкото емоционалност. Търсете чрез общи занимания и ангажименти повече близост и разбирателство с партньора ви.

Между 18-и и 22-ри декември, Венера ще бъде подкрепена от Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия за да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират, като шанс да промените рутината и ежедневието си. Използвайте енергията на този период за създаване на структура и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 23-ти и 1-ви януари, Венера ще бъде в прегръдката на Плутон. Това ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на земните знаци – Козирог, Телец и Дева.

Подкрепени в делата си ще бъдат всички Скорпиони и Риби.

Конфликти и дребни недоразумения могат да очакват Овните, Раците и Везните. Те трябва да избягват уреждане на лични отношения и взимане на прибързани решения.

Спокойствие тази позиция на Венера ще носи на Стрелците и Водолеите.

Близнаците, трябва да избягват допълнително натоварване и преумора. Нека те продължат рутинните си занимания.

Лъвовете е хубаво да довършат заниманията си и не се захващат с нищо ново. Времето е подходящо за анализ, плануване и подреждане в личен и професионален план.

Раците ще имат силите и късмета да постигат мечтите си.   

Бъдете живи, здрави и щастливи!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *