СТАТИИ

ЮПИТЕР ИЗЛИЗА ОТ РЕТРОГРАДНА ФАЗА

Време е симпатичния и добронамерен Юпитер да продължи своето пътуване необезпокояван от ретроградните окови, които от 29-и юли го държат в своя плен, люшкайки го между знаците Овен и Риби.

На 20-и ноември, планетата съвсем ще забави ход и четири дни по-късно ще е готова да започне своето пътешествие из последните градуси на знак Риби. Ще се радва на това вдъхновяващо пътуване до 20-и декември, когато вече окончателно ще започне своя тур в знак Овен.

Юпитер е вяра, оптимизъм, надежда, лекота, спокойствие, вдъхновение, безгрижие, усмивка, подадена ръка, прегръдка и късмет. Тя се корени дълбоко в усещането ни за лично удовлетворение, щастие и цялост. Там където се чувстваме добре, въпреки всичко. Тогава когато, всичко около нас се разпада и нашата вяра ни оставя силни, устойчиви и изпълнени със смисъл. Дава ни сили, изправя ни, вдъхва ни вяра, безрезервно ни дава късмет и единствено изисква от нас да бъдем реалисти и да не искаме прекалено много от себе си и живота. Юпитер се свързва с експанзията и големите очаквания. Такъв е! Обича да има много и всичко и понякога зарежда темите, които докосва в картата ни с неоснователни очаквания и мечти

В последните четири месеца, планетата беше ретроградна и е възможно да ни е отдалечила от онова, което носи. Било е очаквано забавяне, застой и липса на напредък в различни сфери от живота ни. Това обаче ни даде време да свалим платната на пътуването си и полезно да огледаме всички теми от съществуването си с голяма лупа, аналитично и градивно.  

Бъдете спокойни и сигурни, че за всеки един от нас най-доброто предстои, колкото и това усещане да е било провокирано до сега.

Ако сте имали забавяне на плащания и постъпления, сега постепенно ще започнете да се радвате на успехи. Ако в последните месеци сте имали влошено здраве и лечението не е помагало ефективно, сега ще започнете постепенно възстановяване. Ако до момента не сте намирали правилния дом и начин за възстановяване на отношенията в дома, вече ще можете да откриете правилния път. Ако сте били отдадени в работата си и никой не ви е забелязвал, бъдете сигурни, че скоро ще получите своето повишение и признание. Ако сте търсили подкрепа от приятели и те сякаш не са ви забелязвали, сега ще получите подкрепа и разбиране. Ако търсите правилния човек до вас и имате усещането, че такъв не съществува, оглеждайте се, защото той може да е някъде около вас.

До 20-и декември, Юпитер с радост ще се разхожда в Спа зоната на знак Риби. Времето е прекрасно за развитие на таланти, творчество и изкуство. Чудесен е периодът за романтични преживявания, създаване на романтични спомени, разбиране и споделеност. Грабнете този последен месец от щедрия период на планетата в знак Риби и добавете обич и топлина към себе си и всичко, което ви вълнува и интересува. После отворете вратата и поемете по широкия свят за да дадете онова, което носите в себе си. Бъдете щедри и очаквайте чудеса от Вселената.

До тогава на щастие и сбъднати мечти най-много ще се радват родените в последните 5 дни на знаците – Рак, Скорпион и Риби. Реалисти и предпазливи в плановете си трябва да бъдат родените в последните 5 дни на знаците – Близнаци, Дева и Стрелец.  

На 20-и декември, гиганта Юпитер навлиза окончателно в знак Овен и до 16-и май 2023 г. ще раздава блага и успех на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. 

Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *