СТАТИИ

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВЕЗНИ

Предстои разкошното Новолуние в знак Везни, което ще се случи на 26-и септември, в 00:55 часа, на 2 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност на желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Везни да се сбъднат. Това са темите свързани с партньорството, работата с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, брака, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Тази година срещата на двете небесни тела е обезпокоена от компанията на ретроградния Меркурий и претенциите на Юпитер. Дошло е време да погледнем под друг ъгъл към нашите желания и мечти. Конфликта между новолунието и Юпитер ще извика равносметки, които е време да решим. Нека бъдем уверени в себе си, без да се натрапваме. Нека намалим очакванията си и спрем да се чувстваме длъжни. Давайте време на себе си и разбирайте другите. Всеки се движи в собствено темпо и има право на своите грешки, постижения и почивки. Живейте осъзнато и се грижете за собствената си градина с мисли, действия и намерения. Палавия Меркурий е възможно да размести приоритетите ви и да внася хаос в мислите ви. Оставете го да се забавлява и се подредете. Споделете със себе си и Вселената, най-силните си мечти и с благодарност ги приемете за сбъднати.

Дълбокия смисъл на Новолунието освен с посяване на желания, се свързва със стартирането на нови дела, занимания и отношения. Сега обаче ви съветвам да отложите започването на съвсем нови идеи, поради ретроградното движение на Меркурий, до 3-и октомври.

Желанията до 10 броя се записват на ръка, в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.  

 • Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…
 • Моля да привлека и разпозная правилния съпруг/а.  
 • Искам лесно да разбирам другите.
 • Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
 • Моля да създам добро сътрудничество с…
 • Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
 • Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.
 • Моля да съумявам по-лесно да намирам баланса.

Сега е момента да поискате изцеление, свързано с бъбреците, кръста и кожата.

 • Моля за излекуване в областта на…
 • Моля да привлека и разпозная правилните лечители за моите проблеми.
 • Желая да открия правилната информация, която да помогне за моето лечение.

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените на 25 и 26 май, септември и януари. Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания свързани с темите на знак Везни.  

Родените на 25 и 26 март, юни и декември, могат да очакват събития, които да ги накарат да променят мнението си за приятели, бизнес и лични партньори. Случващото се е полезно и необходимо за вашето успешно бъдеще.

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Успех на всички!

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *