СТАТИИ

ВЕНЕРА В ЛЪВ

На 12-и август, планетата на любовта и хармонията Венера, с широка усмивка и приповдигнато настроение ще навлезе в знак Лъв и ще остане в неговия дом до 5-и септември.

По време на гостуването си в знак Рак през последния месец, Венера успя да покаже повече онази част от себе си, която говори за нежност, разбиране, топлина, уют и спокойствие. Не мисля, че Венера се е чувствала зле в дома на знак Рак, но смятам, че ни накара да бъдем по-съчувствени и грижовни отколкото ни се иска.

Време е за голямата сцена, публика и аплодисменти!

Венера носи със себе си нежността, вълшебната хармония, неподправената красота и естествената усмивка, която стопля и отваря врати. Престоят ѝ в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е Венера да изключи котлоните на печката и да свали симпатичната си престилка, оставяйки я за дълго в кухненския шкаф. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома. Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага живота. Не забравяйте, че животът е миг а енергията на знак Лъв, може да превърне този миг в незабравимо пътуване и преживяване.   

Юпитер, като истински приятел очаква прекрасната Венера и до 19-и август и предлага топлата си компания. Това приятелство ни предоставя съвършени дни за развиване на бизнес проекти, провеждане на важни срещи и уреждане на лични отношения. Артистично, свежо и уверено имаме възможност да превърнем идеите си в планове.

Между 22-и и 27-и август,  Уран започва напрегнат разговор с Венера, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Не правете прибързани изводи и дайте на времето да подреди най-правилните отговори.

Между 23-и 29-и август, Венера влиза в открит конфликт с ретроградния Сатурн. Това е възможно да ни изправи пред решения свързани с бъдещето ни в личен и професионален план. Ако нещо е ред да бъде приключено и променено го направете. Към всичко останало подходете с разбиране и търпение. Ако имате необходимост проведете дълго отлагани разговори и срещи. Потърсете и другата гледна точка и се опитайте да постигнете баланс в решенията си. По този път не забравяйте себе си, защото вие сте всичко, което имате и понякога компромисите не са нещо полезно и необходимо.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще имат щастието да се насладят на онзи изгрев в сърцето си, който ще ги зареди с много любов, разбиране и висока оценка. Ще усетят топлината на Венера, която ще им донесе позитивно настроение, щастливи мигове и неочакван късмет. В професионален план могат да очакват нови предложения и възможности за развитие.

Везните и Близнаците ще намерят път към щастието, късмета и личното удовлетворение.

Телците, Водолеите и Скорпионите, трябва да положат повече усилия за да потърсят и намеря любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни.

Бъдете здрави!

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *