СТАТИИ

ТРАНЗИТЕН МЕРКУРИЙ В ЗНАК ЛЪВ

ВРЕМЕ ЗА ЛЕТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

На 19-и юли, планетата на комуникациите Меркурий, напуска уютния дом на знак Рак и с радост се отправя на приключение по широкия свят в знак Лъв, до 3-и август.

Ще бъде не само интересно, но и изключително забавно за младежа Меркурий да се наслади на живота, който му предлага знак Лъв. Време е за страсти, повече любов, забавления и много вълнуващи преживявания.

През последния месец, Меркурий в знак Рак ни донесе повече отегчение, безсилие, еднообразие и липса на лично удовлетворение. Липсваше ни онзи положителен заряд, който движи света. Бяхме по-емоционални, разбиращи другите, емпатични, интуитивни, съобразителни и мислещи.

Преминаването на Меркурий в знак Лъв ще повдигне настроението ни и ще донесе повече усмивки, слънчево настроение, жажда за живот и приключения. Знак Лъв е свързан с любовта, децата, забавленията, страстта, слънцето и топлината. Предстои планетата на мисълта, общуването, комуникациите и изразяването Меркурий да прояви своите най-забавни страни. Очаквайте прилив на енергия, която ще донесе фантастични мигове и вълнуващи преживявания.

До 24-и юли, за доброто ни настроение ще се грижи и добряка Юпитер, който с желание ще подкрепя делата на Меркурий. Това ще ни носи нови идеи, вдъхновение, съмишленици и попътен вятър в бизнес и личен план.

Разнообразието на Меркурий ще подсигури планетата Уран, която чрез напрегнат аспект е възможно между 25-и 29-и юли да ни донесе невъздържаност, да предизвика спорове и да ни накара да бъдем нетърпеливи в преследване на целите си. Избягвайте в тези дни да влизате в конфликтни ситуации и не приемайте лично случващото се. Времето е подходящо за откриване на нови възможности и довършване на започнати дела. Огледайте се и преценете дали желанието ви да не бъдете сами е било по-силно от това да видите с правилните очи човека до вас. Времето е подходящо за провеждане на разговори и заздравяване на отношенията

Между 28-и юли и 1-и август Меркурий чрез напрегнат аспект ще бъде в спор планетата Сатурн. Той поучително и от гледна точка на опита си ще се опитва да дава наставления, забележки и непоискани съвети на Меркурий. Ние ще усещаме този разговор между планетите като известно напрежение и колебание, между това което ни се иска и онова което трябва. Подредете по приоритет задачите си и ангажиментите си. Не забравяйте важните и неотложни неща, но в същото време не пропускайте новите възможности в личен план. Тези, които работят добре, умеят и да почиват добре. Така, че се доверете на лятото, свободното си време, приятелите си и си подарявайте повече пътувания, нови срещи и запознанства. 

Преминаването на Меркурий през знак Лъв ще зарадва огнените знаци – Лъв, Овен и Стрелец.

Подкрепа в делата могат да очакват родените под знак Близнаци и Везни.

Предпазливи и внимателни в този период трябва да бъдат родените под знаците – Водолей, Телец и Скорпион.

Всички останали знаци ще се радват на хармония и развитие на делата.

С обич,

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *