СТАТИИ

В ПРЕГРЪДКАТА НА МЕСЕЦ ЮЛИ

Юли различен от юни, със своето „л“, има основание да ни даде повече лекота и любов. Повече от онова събирателно чувство в което откриваме собствената си стойност и ценност. Любовта е обич, приемане и доверие. Обич към нас самите. Приемане на всичко което сме, с всичките си положителни страни и недостатъци. Доверие към собствените ни възможности, към другите и доверие в най-добрите решения на Вселената. Такъв е юли. Фабрика за спомени, прекрасни преживявания и много уют.

От астрологична гледна точка месецът ще е по-спокоен и гостоприемен от предходния. Ще липсват нови ретроградни планети, но си мисля, че тези които вече са такива ни дават достатъчно съвети и послания, по които да работим.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-и юли, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Риби, Раци и Скорпиони. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Телци и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Козирози, Овни и Везни. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-и юли, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализиране на плановете, както и повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Водолеи, Близнаци и Везни. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 5-и юли любопитния младеж ще гостува в знак Близнаци. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на родените в трета декада Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела. В тези дни на лекота и реализирани цели могат да се радват и родените в трета декада Овни и Лъвове. До 5 юли предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат родените в трета декада Деви, Стрелци и Риби.  

Между 5 и 19 юли, Меркурий ще носи вести и развитие на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. За тях периода е благоприятен за взимане на нови решения и встъпване в бизнес и лични отношения. От родените под знаците Овен, Везни и Козирог периода ще изиска търпение, внимание към детайлите и повече усилия.

След 19-и юли, Меркурий ще носи късмет, лекота и успехи на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Подписаните договори в тези дни ще ви носят успех и бърза реализация.  

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 22-и юли, принцесата на зодиака ще се разхожда из лабиринтите на знак Близнаци. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи.

След 22-и юли, Венера ще носи любов, разбирателство и хармония на родените в първа и втора декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. Споделете времето си с любимите си хора. Бъдете откровени и търсете подкрепа в делата си. Разногласия в отношенията могат да очакват родени в първа и втора декада Овни, Везни и Козирози.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който до 5-и юли ще се вихри в дома на знак Овен.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на родените в трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. На вихрушка от информация, заряд, амбиция, желание, страст и развитие ще се радват изброените знаци. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация в тези дни могат да имат всички Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.  

На 5-и юли, огнения младеж ще се настани в уютния дом на знак Телец. Тази позиция ще донесе енергия, мотивация и желание за развитие на родените във втора и трета декада – Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Очаквайте резултати, раздвижване в делата и отлични резултати от започнати преговори и договорки. Забавяне в делата могат да очакват родените в първа и втора декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Тях съветвам да не приемат лично случващото се и да бъдат търпеливи в търсените резултати.

На 13-и юли ни предстои да преминем през пълнолунието в знак Козирог, което ще се случи на 21 градуса в знака. Пълнолунието е процес на освобождаване от излишни дела, хора и мисли. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношенията си по темите свързани с оста Козирог-Рак. Това събитие ще изиска да направим баланс между дома, семейството, любимите ни хора и желанието ни за кариерно развитие, издигане и преследване на мечти.

На 28-и юли ще се случи тържественото новолуние на 5 градуса в знак Лъв. Събитието винаги е щедро, защото ни дава възможност да желаем истински и с подкрепата на звездите да сбъдваме мечтите си.

Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса, юли ще очаква нашите мисли и действия за да го направим специален, значим и смислен.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец. Бъдете здрави!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.