СТАТИИ

В АСТРОЛОГИЧНАТА ПРЕГРЪДКА НА МЕСЕЦ МАРТ

В броенето от новата година, предстои да посрещнем носещият повече светлина, уют и разкош месец март. Месецът, който подходящо и необходимо ни дарява повече слънце, хубави емоции и безрезервно ни предлага много повече отколкото ние можем да му дадем. Да, има такива моменти, дни и периоди. Това са онези късчета време, които безусловно просто присъстват, даряващи ни прегръдка любов и разбиране, без очакване, полза и търсене. Такъв е месец март, винаги гостоприемен и добър.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ НЯМА ДА ИМА ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ!

Бързам да споделя, че 2-ри март ни очаква Новолуние, на 12 градуса, в знак Риби. То ще вдъхнови най-много родените на 1, 2 и 3 януари, март, май, юли и ноември. Това магично събитие ще ни даде възможност да си пожелаем повече разбиране, любов и топлина във всяко начинание. Бъдете готови да си пожелаете сбъдване на най-съкровените си мечти свързани с разгръщане на талантите, засилване на интуицията, вярата в себе си и добрия замисъл на Вселената.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-ти март, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Рибки, Рачета и Скорпиони. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Козирози и Телци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период родените под втора и трета декада Деви, Стрелци и Близнаци. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20-ти март, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове, Стрелци, Близнаци и Водолеи. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Везни, Козирози и Раци. Те трябва да използват периода да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

Меркурий до 9-ти март ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на родените в трета декада Водолеи, Везни, Близнаци, Стрелци и Овни. Същите могат да очакват нови възможности, успешни срещи и получаване на необходима информация. До тази дата предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените в трета декада Лъвове, Скорпиони и Телци. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е само във ваша полза.

Между 9-ти и 26-ти март, Меркурий ще раздава новини и подаръци на всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Динамичен период за дела и развитие в отношенията очаква всички тях. В това време объркване в плановете могат да очакват повечето Близнаци, Деви и Стрелци. Тях съветвам да избягват конфликти и внимателно да встъпват в нови бизнес и делови отношения. Объркването ще бъде полезно, защото ще ви създаде нова гледна точка и възможности.

След 26-ти март, Меркурий ще носи добри новини и успех на родените в първите десет дни на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей. Те могат да се радват на хармония и дълго чакани успешни сделки. В този период предпазливи и търпеливи трябва да бъдат родените в първа декада Раци, Везни и Козирози.    

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 5-ти март, планетата на любовта и хармония ще раздава успехи и разбирателство на родените в трета декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки. Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените в трета декада Овни, Раци и Везни. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 5-ти март, Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат повечето Телци, Лъвове и Скорпиони. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

В търсене на сила, енергия и заряд можем да се обърнем към Марс. Планетата е двигател на развитие в личен и професионален план.

До 5-ти март, огнения младеж ще изпълва със смисъл и заряд делата на родените в трета декада Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те имат последни дни да довършат започнати ангажименти или да стартират  нови. В първите пет дни от месеца трябва да бъдат търпеливи и избягващи конфликти родените в трета декада Овни, Раци и Везни. Те имат време за равносметка и анализ.

След 5-ти март, на покорени върхове и постигнати цели ще се радват родените в първа и втора декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Те ще срещат попътен вятър в лични и професионални отношения. Единствено трябва да бъдат отговорни и последователни във всичко, което търсят успех. В същото време предпазливи в риска и внимателни в отношенията си, съветвам да бъдат родените в първа и втора декада Телци, Лъвове и Скорпиони.

На 18-ти март, ще се случи Пълнолуние в знак Дева на 27 градуса в знака.  Какво по-хубаво от времето за анализ, почивка и осмисляне на важните неща. Сега ще е момента да се изправим пред дилемата и баланса между дела, задължения и онова магично време за себе си. Можем ли да заменим онова, което трябва с това, което желаем. Къде е нашето лично време, сред забързания график и задачи. Понякога е хубаво да анализираме товара в ръцете си и да изберем нещо друго, което с лекота да носим със себе си.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец. Бъдете здрави!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.