СТАТИИ

ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК БЛИЗНАЦИ

На 19-ти декември (неделя), в 6:35 часа, ще настъпи последното за тази година Пълнолуние, на 27 градуса в знак Близнаци.

Хубаво е да изпращаме годината с Пълнолуние и да започваме новата с Новолуние. Нека това събитие ни даде сили да оставим в отминаващата година, всичко което ни тежи и забавя. Нека си дадем повече вяра в самите нас, кураж и безусловна надежда.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Процесът ще засегне оста Близнаци-Стрелец, която ще осмисли темите свързани с малките знания и големите открития, информацията и уменията, кратките и дългите пътувания, делата и резултатите. От една страна Луната в знак Близнаци заявява с какво разполагаме като основни знания и дейности и от друга страна Слънцето в знак Стрелец ни кара да мислим как да ги развием и как да се усъвършенстваме.

Сега ще бъде подходящо да помислите за личното си развитие, чрез довършване на висше образование, допълнителни курсове, изучаване на чужди езици или осъществяване на дълги пътувания, които сте отлагали във времето. Помислете, дали не отделяте време на маловажни неща, които ви отнемат енергия необходима за „големите неща“. Не губете време с празни приказки, а помислете за срещи и общуване с хора, които ще добавят към личността ви цвят и към делата ви смисъл. Освободете време в живота си за хората и заниманията, които ще ви накарат да се чувствате значими, обичани и ценени.

Времето ден преди Пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това от което имате нужда.

Събитието ще бъде усетено като подтик за промяна най-много от родените на 18, 19 и 20 юни и декември. Родените на тези дати могат да използват енергията на пълнолунието като инструмент за да сложат край на дълго отлагани във времето неща. Не взимайте прибързани решения и бъдете внимателни в изборите си.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С много любов,

Астролог, Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.