СТАТИИ

ТРАНЗИТЕН МАРС В ЗНАК СТРЕЛЕЦ

На 13-ти декември, огнената планета, носител на енергия и заряд Марс ще започне своето гостува в знак Стрелец, което ще продължи до 24-ти януари 2022 г. 

Е време е след мистичния и реставраторски период на Марс в Скорпион да надигнем глава, да оставим анализите и равносметките и да се отправим на ново пътуване с позитивни мисли и идеи. Накратко ще сравня гостуването на Марс през последните месеци в знак Скорпион, като необходимост да подредим най-тъмните места в дома и душата си. Огнения младеж се чувства добре в Скорпион, но там той има за цел да ни изправи пред страхове, тайни и истини. Сякаш преминал през период на пречистване и трансформация всеки от нас сега се чувства по-мъдър и пораснал. Марс в знак Скорпион изиска и наложи трансформация на отношения и мисли, като освободи място за нови емоции, преживявания и възможности.

Сега е момента да обърнем нова страница в живота си и да я оцветим с най-топлите и свежи цветове. Марс е планетата носител на енергия и тя умее да ни заразява със заряда на знака през, който преминава. Знак Стрелец е оптимистичен, позитивен и авантюристичен. Очаквайте новото гостуване на огнения младеж да ни донесе позитивна енергия, желание за развитие и търсене на нови приключения. Ще нарасне желанието ни да се срещаме с нови хора, да пътуваме, да учим, да търсим и откриваме повече щастие в сивото ежедневие. Предвиждам гостуването на Марс в знак Стрелец да се усети по-бързо от обикновено, защото ще ни предложи динамика, енергия и желание да излезем извън рамката на скуката.  

Сатурн ще предлага приятелска подкрепа, като ни дава нови идеи и желание за развитие, а Нептун ще изисква от Марс повече реализъм и разумни постъпки.

На раздвижване в делата, новини и енергия ще се радват всички Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват подкрепата от Вселената в делата си.

На щастие и късмет могат да се радват Везните и Водолеите. Тази позиция на Марс ще ви донесе доза лекота и успех в плановете.

Скорпионите и Козирозите могат да очакват спокойствие и хармония.

Към увереност призовавам Раците и Телците. Тази позиция на Марс може да ви донесе неоснователни тревоги и притеснения. Бъдете реалисти и не се отказвайте от целите си. Няма реална причина да се връщате назад. Вашите притеснения са само в главата ви.

По-сложен ще е периодът за всички Близнаци, Деви и Риби. Използвайте времето за анализ на делата, повече почивка и рутинни занимания. Времето не е подходящо за активни действия и започване на нови дела, особено след 18-ти декември.

Положителни събития и движение в личните и професионални отношения могат да очакват родените с асцендент Близнаци и Стрелец.

Успех на всички!

Бъдете здрави!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.