СТАТИИ

ПЪЛНОЛУНИЕ В ЗНАК ОВЕН

ДА НАМЕРИМ БАЛАНСА

На 20-ти октомври (сряда), в 17:57 часа, ще настъпи Пълнолунието в знак Овен, на 27 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина, живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. Това е етапа, в който трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да освободи място на полезното.

Процесът ще засегне оста Овен-Везни, което ще осмисли темите свързани с егото, поставянето на себе си в центъра на вселената и от друга страна мисълта за останалите хора.

Нека на това Пълнолуние потърсим равновесието в самите нас. Науката Кабала чрез символа си „Дървото на живота“ изобразява това равновесие като даване и получаване на жизнени сили. Трябва да даваме, но в замяна на това трябва да получаваме. Това е кръговрата на живота и всеки, който се опита да наклони везната в своя или друга полза ще загуби вътрешния си мир и спокойствие.

Трябва да се отдръпнем от реалния живот и да се опитаме да бъдем читатели на собствената си книга. Сега трябва да помислим дали не сме прекалили в стремежа си да бъдем първенци във всичко и на всяка цена. Дали не сме наранили някого по пътя си и дали това си заслужава. Нека се опитаме да намерим баланса между личното ни поставяне и хората, които са до нас. Дали опитвайки се да бъдем полезни на колегите, приятелите, партньорите си, не сме забравили себе си. Нека осъзнаем, че всички сме част от един свят, едно място и един живот. Радвайте се на собствените си успехи и уважавайте чуждия труд, обич и отдаденост. Ценете всяка помощ и подкрепа, благодарете, помагайте и подавайте ръка, когато ви се поиска.

Времето през следващите 14 дни след Пълнолунието е подходящо за започване на диети за отслабване и пречистване на организма. Препоръчителни са всички спортове, особено тези на открито.

Операции и интервенции при зъболекар не са подходящи в деня на Пълнолунието!

Успех на всички!

Астролог, Венета Матева.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.