СТАТИИ

НОВОЛУНИЕ ВЪВ ВОДОЛЕЙ

Предстои второто от началото на годината Новолуние, което ще се случи на 11-ти февруари, в 21:06 часа, на 23 градуса в знак Водолей.  

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук на земята за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Водолей да се сбъднат. Това са темите свързани с приятелите, иновациите, свободата, изявата, човечността и разбирането на другите. С енергията на знак Водолей мислим за бъдещето, за създаването на нови технологии, за личната ни свобода и свободния избор.

Щедро, подкрепящо и вълшебно това новолуние ще ни даде сили, оптимизъм, доверие и огромна възможност да реализираме стари планове и мечти. Подкрепата на събитието от ретроградния Меркурий ще вдъхне вяра и кураж да се върнем към планове, които сме изоставили във времето, смятащи ги за невъзможни. От друга страна влиянието на ретроградността може да повлияе на нашата концентрация и фокусиране на точните нужди и искания. Отделете време преди настъпване на самото новолуние да подредите мислите си и да структурирате желанията си по приоритет и важност. Повярвайте в тяхното сбъдване и ги поднесете с любов към Вселената. Щедро и с желание Марс също ще подкрепи това новолуние, като ни донесе ясни цели, енергия, вяра и хъс да си повярваме, да напуснем страховете си, да се доверим на времето и да очакваме по-силно от всякога случването на чудеса. Позволете си сега повече ярки мечти и смели планове. Не поставяйте рамка на желанията си, пожелайте си онези желания, които до момента сте смятали за фантастични. Знак Водолей не обича граници и точно сега всичко е възможно.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания, според американската астроложка – Жан Спилър:

– Искам с лекота да видя нов и успешен начин за разрешаване на проблема с…

– Искам тотално да изчезнат всички страхове, свързани с това да съм различен(а) и уникален(а).

– Искам с лекота да се изпълня с кураж за да променя живота си по революционен начин.

– Искам смело и успешно да следвам мечтата си да…

– Искам ясно да видя дългосрочните цели, които ще придадат смисъл на моя живот.

– Искам с лекота да подкрепям решения, които са от полза на всички, включително и моя полза.

– Искам да осъзная в мащаб какво се случва в областта на…

– Искам да приветствам неочакваните събития, като възможности за растеж.

– Искам ново разкритие да ми покаже правилния път към…

– Искам да бъда по-обективен/а по отношение на…

– Искам с лекота да се науча да не приемам нещата лично и нeсериозно.

– Искам да възстановя подкрепата и приятелството с…

– Искам благородно да приемам помощ, любов и подкрепа от другите.

– Искам с лекота да се чувствам на мястото си в групови ситуации и да се отнасям към другите с любов и подкрепа.

– Искам с лекота да се освободя от само-саботиращите тенденции на затваряне в себе си.

– Искам тотално да се освободя от само-наложените страхове и блокажи за обвързване и интимност.

– Искам с лекота да се освободя от навика да наранявам другите.

В помощ на здравето ни това Новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Водолей – глезени, подбедрици, спазми, разширени вени.

– Искам тотално излекуване в областта на…

– Искам с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…

– Искам да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на земята. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Успех на всички!

Астролог,

Венета Матева

Един коментар

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.