СТАТИИ

ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

Днес, 23-ти януари, в 9:43 часа, Луната навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговия просторен и забавен дом до 20:51 часа на 25-ти януари.

Предстои време носещо повече лекота, усмивки и добро настроение. Знак Близнаци е въздушен и подвижен знак, който се свързва с комуникацията, срещите и общуването във всички форми и сфери. Тук очаквайте Луната да ви донесе дълго чакана информация, да раздвижи делата ви и да ви помогне да намерите или да се свържете с хора от които имате нужда.

На 25-ти (понеделник), от 9:18 часа до 20:53 „Луната е без курс“. Избягвайте провеждането на важни срещи, в които търсите решение и яснота. В този период не започвайте нови дела, защото е вероятно да нямат търсеното развитие. Времето е подходящо да съобщите новина, която искате да бъде приета леко и без последствия.  

В личен план тази позиция на Луната е подходяща за осъществяване на отлагани във времето срещи и разговори. Не разчитайте само на усещанията си, защото понякога в очакване на разбиране губим ценно време за реални топли моменти и откровения. Споделете независимо по какъв начин чувствата си и бъдете сигурни, че действието е винаги по-добро решение от мълчанието. В пътуването си, Луната ще направи положителни аспекти със Слънцето, Юпитер, Сатурн и Меркурий. Това ще подкрепи усещането ни за хармония, оптимизъм и желание за промяна.

Позволете си кратки пътувания, разходки, спорт на открито, каране на колело, гледане на хубави филми, четене на книги, посещения на културни мероприятия, танци и срещи с приятели.

Пазете се от клюки, интриги и прибързано заключения. Внимавайте с кого споделяте и на кого доверявате тайните си.

Периодът е подходящ за лечение на черен дроб, тазобедрени стави и бедра.

Времето не е подходящо за лечение на очи, уши, стъпала, ръцете до рамото и бял дроб.

Дните ще са хармонични и благоприятни за родените под знаците – Близнаци, Водолей, Везни, Овен, Лъв и хората с Асцендент Близнаци.

Повече трудности ще имат представителите на знаците – Стрелец, Дева и Риби. Те трябва да бъдат по-търпеливи, последователни и упорити.

Всички останали знаци ще се радват на хармонични дни пълни с нови възможности. 

Желая ви прекрасни и гостоприемни дни!

Астролог,

Венета Матева

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.