СТАТИИ

ТРАНЗИТНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

На 8-ми януари, планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи до 1-ви февруари.

Принцесата на зодиака ще се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта, парите и бизнес отношенията.

През последния един месец, Венера премина през знак Стрелец, получаваше и даваше – любов, разбиране и хармония. Дните и преминаваха с много забавления, безгрижие, внимание, споделеност и мечти.

Сега Венера в знак Козирог, се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своята отпуска. Знак Козирог, ще изиска от нея да подреди мислите в главата си и делата в ежедневието си. Време е да обмислите и подредите бизнес и личните си отношения. Предстои месец, в който ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Преминаването на Венера през Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.  

Между 8-ми и 15-ти януари Венера ще бъде подкрепена от Марс и Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия за да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират като шанс да промените рутината и ежедневието си. Времето е подходящо за промени. Използвайте енергията на този период за създаване на структура, за активни действия и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 25-ти и 30-ти януари Венера я очаква прегръдката на Плутон. Тя ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.

Лекота и лично удовлетворение най-много ще имат представителите на земните знаци – Козирог, Телец и Дева.

Бъдете здрави!

С Уважение,

Астролог,

Венета Матева   

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.