За мен

Скъпи приятели

Моето име е Венета Матева. Завърших висшето си образование в Стопанска Академия „Димитър Ценов“ град Свищов, с Магистърска степен по Финансов мениджмънт и приложих наученото от 18 годишния ми трудов стаж в корпоративния свят.

В търсене на личното си щастие и удовлетворение от живота, през 2015 започнах да изучавам астрология, успоредно с текущата си работа. С усещането и вярата, че никога не е късно да започнеш да преследваш мечтите си, овладявах всичко свързано с тази наука – от зодиите през планетите, за да достигна до дълбочината на човешката същност, мисията и талантите. Завърших обучение в школата към съюза на Астролозите – Иван Станчев в класа на Кирил Горанов и предприех ПРОМЯНАТА – да се разделя смело с досегашния си начин на живот и работа. Паралелно завърших: обучение за „Медиатор“ към „Професионалната асоциация на медиаторите в България“, обучение по Нумерология, обучение по Таро, както и обучение по традиционната система „РЕЙКИ“ на д-р Микао Усуи.

От 2017 година работя като Астролог, като в работата си използвам всички практики на модерната западна Астрология, които умело съчетавам с Нумерология. От началото на 2019 година провеждам курсове по астрология, за начинаещи и напреднали астролози. До момента имам обучени повече от три випуска ученици, преминали двете нива на обучение в период на обучение по 1 година. В преподаването си освен теоретична част предлагам практическа, в която давам примери от практиката и държа всеки ученик да усвоява материята спрямо собствените си способности и възприятия. Ежемесечно провеждам семинари свързани с различни теми от астрологията.

През 2019 издадох своята първа книга „Сигурна промяна 2020“, която предложи информация за всички Новолуния, Пълнолуния, ретроградни планети и промени, които ще се случат през новата година. Във втори раздел всеки намери подробна информация за годината, спрямо изгряващия си знак.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *