За мен

Скъпи приятели,

Моето име е Венета Матева. Завърших висшето си образование в Стопанска Академия „Димитър Ценов“ град Свищов, с Магистърска степен по Финансов мениджмънт и приложих наученото от 18 годишния ми трудов стаж в корпоративния свят.

В търсене на личното си щастие и удовлетворение от живота, през 2015 започнах да изучавам астрология, успоредно с текущата си работа. С усещането и вярата, че никога не е късно да започнеш да преследваш мечтите си. Завърших обучение в школата към съюза на Астролозите – Иван Станчев в класа на Кирил Горанов и предприех ПРОМЯНАТА – да се разделя смело с досегашния си начин на живот и работа. Паралелно завърших: обучение за „Медиатор“ към „Професионалната асоциация на медиаторите в България“, обучение по Нумерология, обучение по Таро, обучение по традиционната система „РЕЙКИ“ на д-р Микао Усуи и базово ниво „СинергоЕтика“ с присвоена степен „Синергет“ при гранд Мастер учител Ирина Чанкова.

От 2017 година работя като Астролог, като в работата си използвам всички практики на модерната западна Астрология, които умело съчетавам с Нумерология и Таро. От началото на 2019 година провеждам курсове по астрология, за начинаещи и напреднали астролози. До момента имам обучени повече от четири випуска ученици, преминали двете нива на обучение в период на обучение по 1 година. В преподаването си освен теоретична част предлагам практическа, в която давам примери от практиката и държа всеки ученик да усвоява материята спрямо собствените си способности и възприятия. Годишно провеждам семинари свързани с различни теми от астрологията.

През 2019 издадох своята първа книга „Сигурна промяна 2020“, която предложи информация за всички Новолуния, Пълнолуния, ретроградни планети и промени, които ще се случат през новата година. Във втори раздел всеки намери подробна информация за годината, спрямо изгряващия си знак.